Yhteistilaus juhlavuoden 2007 tuotteista

Päivitetty 5.10.2005


Tilaus lähti jo - mukaan ei siis enää pääse. Alla kuitenkin sivu vielä muistoksi, jos sitä tai sen tietoja joku sattuu tarvitsemaan. Kiitokset tilanneille, nyt vain sitten odottelemme!


Tästä siis on kyse:
Kun kysyntää muidenkin taholta ilmeni tilauksen suunnittelusta kertoessani, olen nyt sitten kokoilemassa yhteistilausta tehtäväksi Brittilän suuntaan sikäläiselle partiokaupalle. Suomestahan näitä Centenary-tuotesarjan kapistuksia ei vielä ainakaan löydy - eikä partiokaupoissa näytä olevan tietoa, onko niitä edes tulollaankaan, tai mitä niistä joskus kenties tulee. Pukuun kiinnitettävä merkki ainakin tulee varmuudella jossain vaiheessa myyntiin.


Tilattavat tuotteet ovat siis seuraavia:

Kaikki tuotteet kuvauksineen nähtävissä Outdoors-firman juhlavuosisivulta täältä.

Kaikki tässä mainitut hinnat on laskettu ylöspäin pyöristettyinä Brittilä->Suomi-postikulujen sekä valuutanvaihtokulujen kattamiseksi. Luottokunta ei käytä aina aivan edullisinta vaihtokurssia ja tahdon näin välttää tappiot tuotteita välittäessäni. Kuitenkin, jos käy niin, että saamani rahat ylittävät lopullisen laskun summan, saa jokainen kimppatilaaja soveltuvan määrän 5- tai 10-senttisiä tilauksensa mukana.. ;) Tienata en aio, ainoastaan antaa muillekin mahdollisuuden tilata samalla, kun itse tilaan.


TILAUSOHJE:


Lisää tilauksesta voi kysyä minulta spostitse tai IRC:n puolella IRCNetin tai FooLinkin #Partiolla.
Pyrin ajoittamaan tilauksen lähettämisen lokakuun alkuun, jolloin se saattaisi saada jo JOTIin mennessä kotiinsakin.

Partiovasemmalla
- Kimmo "Kipe" Vääriskoski

PS. Jos tahdot tilata muita kuin yllä mainittuja tuotteita, joita löydät Outdoors-liikkeen valikoimasta, sovi niiden osuus minun kanssani erikseen. Tilaus onnistuu toki, mutta mietitään postikulujen ja muun osuus sitten erikseen siinä tapauksessa!